Comunicat CEIP Sanchis Guarner: El CEIP Sanchis Guarner d’Ondara celebra la II Cursa Solidària Save the Children «Emergència Ucraïna. Kilòmetres de Solidaritat”

El CEIP Sanchis Guarner d’Ondara celebra la II Cursa Solidària Save the Children «Emergència Ucraïna. Kilòmetres de Solidaritat”

El CEIP Sanchis Guarner d’Ondara va realitzar el passat divendres 13 de maig la II Cursa Solidària Save the Children «Emergència Ucraïna. Kilòmetres de Solidaritat». Enguany la campanya d’aquesta ONG ha estat enfocada en el conflicte d’Ucraïna amb l’objectiu principal d’ajudar als xiquets i a les xiquetes que viuen o estan patint les conseqüències del conflicte bèl·lic.

La solidaritat i col·laboració de les famílies de l’alumnat participant va permetre recaptar 2389’5 euros, que es destinaran íntegrament a aquesta ONG pels drets de la infància. La cursa va comptar amb la participació de tot l’alumnat del Col·legi Infantil Marjals i del Col·legi de Primària Sanchis Guarner d’Ondara (646 alumnes en total), de tots els nivells (els tres d’infantil i els sis cursos de primària) celebrant-se un total de 9 curses. La cursa solidària es va realitzar pels carrers Ronda de la Generalitat, Dénia i Lepanto, finalitzant en el pati de l’escola.

De forma prèvia, es va oferir a l’alumnat una sessió d’escalfament amb ball per part d’Areli Montiel i, al finalitzar, l’AMPA del Sanchis Guarner d’Ondara va oferir fruita a tot l’alumnat com a esmorzar saludable.

L’escola Sanchis Guarner agraeix la col·laboració de la Regidoria d’Esports i Educació de l’Ajuntament d’Ondara, que va proporcionar l’arc de meta i la logística necessària, i la col·laboració de la Policia Local d’Ondara pel tancament de carrers.

 

 

* Comunicat CEIP Sanchis Guarner *

Publicado en Actualitat, Associacions.