DOS ORS I UN BRONZE PER A L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA EN LA FINAL PROVINCIAL D’ESCALA I CORDA JECV

Alevins i infantils d’Ondara són campions provincials d’Escala i corda i jugaran al fase final autonòmica

Ondara, 09.05.22. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar ahir diumenge 8 de maig a les finals provincials d’Escala i Corda dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana, i celebrades a Ondara. El Trinquet Municipal d’Ondara va ser seu ahir diumenge (arran del conveni signat entre l’Ajuntament i FedPiVal), de les finals de totes les categories, amb la participació de les escoles de l’Alfàs del Pi, Beniarbeig-El Verger, Benissa, Ondara, Orba, Petrer, Sella-Relleu, la Vall de Laguar i Xàbia.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara havia aconseguit classificar tres equips per a la fase final provincial. El benjamí, integrat per Marc Domènech, Unai Forqués, i Vicent Molines, lluitava pel bronze; l’aleví, amb Joan Garrido, Paco Salort i Pau Mahiques, va jugar la final per l’or, i l’infantil, amb Uxue Arbona, Dani Serra, José Miguel Sastre i Arnau Mas, competia també per l’or provincial. Els tres equips ondarencs van aconseguir guanyar les seues respectives partides. L’aleví i l’infantil, en ser campions provincials, disputaran la fase final autonòmica d’Escala i Corda.

A la categoria benjamí el títol va ser per a Beniarbeig-El Verger, que superà a Sella-Relleu a la final A. En la lluita pel bronze, s’imposà l’equip amfitrió, Ondara, al duel contra Benissa. L’escola ondarenca es va adjudicar el títol a la categoria aleví, ja que va superar a la final A també a Sella-Relleu. Tercera va finalitzar l’escola de Benissa, per davant d’Orba. A la categoria infantil, el domini va ser novament per a Ondara, que va guanyar a Petrer a la final A. La lluita pel tercer i quart lloc es va decantar per Benissa, per davant de Beniarbeig-El Verger. Beniarbeig-El Verger va repetir triomf a la categoria cadet, on es va adjudicar la victòria a la final A contra Vall de Laguar. Orba i Petrer acabaren en tercera i quarta posició, respectivament. Per últim, la categoria juvenil va coronar també a Beniarbeig-El Verger, amb l’equip A, guanyador de la partida contra Alfàs del Pi. La tercera posició va correspondre a Beniarbeig-El Verger B, i el quart lloc a Xàbia.

La Regidoria d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, va ser l’encarregada de lliurar els trofeus i medalles, junt amb Juan Carlos Mengual, Alcalde de la Vall de Laguar; Juan José Pérez, Regidor d’Esports de Relleu; i Vicent Molines, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana. La jornada va comptar amb la col·laboració del Club de Pilota Valenciana Ondara. Mar Chesa va donar l’enhorabona a l’Escola de Pilota d’Ondara pels seus èxits a aquesta final provincial d’Escala i corda.

PODIUM JECV ALACANT ESCALA I CORDA

BENJAMÍ

1ª Beniarbeig-El Verger

2ª Sella-Relleu

3ª Ondara

4ª Benissa

ALEVÍ

1ª Ondara

2ª Sella-Relleu

3ª Benissa

4ª Orba

INFANTIL

1ª Ondara

2ª Petrer

3ª Benissa

4ª Beniarbeig-El Verger

CADET

1ª Beniarbeig-El Verger

2ª Vall de Laguar

3ª Orba

4ª Petrer

JUVENIL

1ª Beniarbeig-El Verger A

2ª Alfàs del Pi

3ª Beniarbeig-El Verger B

4ª Xàbia

Publicado en Actualitat, Esports.