AQUEST MES DE MAIG COMENÇA LA SEGONA FASE DEL TALLER D’OCUPACIÓ VI, AMB EL CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT NIVELL II, PER A RESTAURAR EL MOLÍ COVÍ I MILLORAR ELS PARCS D’ONDARA

En total treballen 20 persones en aquest taller d’ocupació que durant 1 any reben formació i realitzen treballs per a la restauració i conservació de l’antic Molí Coví, i per al condicionament i millora dels parcs públics d’Ondara

Ondara, 06.05.22. Aquesta setmana ha començat la segona fase del Taller d’Ocupació «Ondara, apostem pel teu futur VI», per a la restauració, adequació i conservació de l’antic Molí Coví, i per al condicionament i millora dels parcs públics d’Ondara. Una vegada culminada la formació del nivell I, ara ha donat inici el certificat de professionalitat nivell II. Cal recordar que l’Ajuntament d’Ondara, a través de l’oficina ADL-AFIC d’Ondara, va gestionar i aconseguir una subvenció de 482.716,80 euros concedida pel Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball) per a la realització d’aquest programa mixt d’ocupació i formació “Ondara, apostem pel teu futur VI”. Aquest taller té una durada de 12 mesos i va començar el passat 30 de desembre 2021. El Taller d’Ocupació “Ondara apostem pel teu futur VI”, ha suposat la contractació de 20 alumnes i 4 formadors (en l’equip docent i directiu), que han sigut contractats per l’Ajuntament d’Ondara. L’objectiu del taller és la millora de la qualificació professional de la persona beneficiària, i al mateix temps, afavorir l’aprenentatge d’un ofici que facilite la seua inserció laboral.

Les persones contractades estan participant durant 1 any en aquest taller d’ocupació, en el que reben la formació de 2 especialitats formatives. Un grup de 10 persones que han estat fins el 30 d’abril en el certificat nivell 1: Operacions auxiliars d’obra i cobertes, i des d’aquest mes de maig i fins a desembre estaran en el certificat nivell 2: Fàbriques d’obra; i un altre grup de 10 persones que han estat fins el 30 d’abril en en el certificat nivell 1: Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria , i des d’aquest mes de maig i fins a desembre estaran en el certificat nivell 2: Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes. Les persones contractades estan realitzant diferents labors per a la restauració, adequació i conservació de l’antic Molí Coví, i per a la millora dels parcs públics d’Ondara en el departament de parcs i jardins municipal. En concret, l’alumnat de l’especialitat de jardineria està realitzant manteniment de jardins municipals, el condicionament del Parc Tossals, i el condicionament parcial de la zona de treball del Molí Coví. L’alumnat d’obra està realitzant la restauració de paraments de mamposteria al Molí Coví, i en el casc urbà, l’arreglament del passeig al costat del riu al Prado, i al carrer Pintor Segrelles, entre altres actuacions de millora municipals.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.