LA XXII CURSA POPULAR D’ONDARA SE CELEBRARÀ EL DISSABTE 28 DE MAIG 2022

Torna la normalitat post-covid a l’esport local amb la gran festa de l’atletisme, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament

Ondara, 03.05.22. Tres anys després de la darrera edició amb normalitat (que es va celebrar al maig de 2019), torna la gran festa de l’atletisme local d’Ondara, amb la 22a edició de la Cursa Popular d’Ondara (11a prova puntuable del Circuit a Peu Marina Alta) que se celebrarà el dissabte 28 de maig 2022, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La XXII Cursa Popular d’Ondara ha sigut presentada per la Regidora d’Esports, Mar Chesa, el cap de la Policia Local, Toni Galiano, i els representants del Club d’Atletisme Ondara, el seu president Miguel Moreno; Mª José Català i Juan Ginestar. L’esdeveniment comptarà amb animació musical, amb la participació de la batukada Ondaratack durant el recorregut de la cursa. Cal indicar que eixe mateix dissabte 28 de maig tindrà lloc el festival musical Spring Fest by Gegant a la Plaça de Bous d’Ondara, organitzat per la Regidoria de Cultura, de manera que hi haurà un gran ambient i animació en la volta a peu d’Ondara.

Des de l’organització es preveu la participació d’uns 1.300 corredors en la prova dels adults. A més, s’espera l’assistència d’uns 500 xiquets que participaran en les curses de categories inferiors. La cursa d’Ondara és tot un referent en l’àmbit esportiu comarcal, i un dels esdeveniments esportius més importants que se celebren en la localitat, segons ha recalcat la Regidora d’Esports, Mar Chesa; qui ha agraït el seu suport als patrocinadors, a Protecció Civil, a la Policia Local, a Somesport, i sobretot, al Club d’Atletisme d’Ondara per la seua organització de l’esdeveniment.

Les inscripcions dels adults (aquells que no estiguen inscrits ja al Circuit a Peu Marina Alta) es podran efectuar en la web www.somesport.com . I per als xiquets i xiquetes d’Ondara, es distribuirà una circular en els col·legis, a fi que s’apunten, encara que també es podran inscriure a través de la web de somesport.

La prova tindrà 10 quilòmetres, amb el mateix recorregut que en l’edició anterior de 2019, amb eixida des de l’Avinguda Doctor Fleming i meta al carrer General Bosch, al costat del Prado. L’eixida de la cursa dels adults serà a les 19 hores. Abans, des de les 16:30 hores, se celebraran les carreres de les categories inferiors: prebarrufets, barrufets, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, i cadets (femení i masculí). Tots els xiquets i xiquetes inscrits en les proves de categoria prebarrufets, barrufets i prebenjamins obtindran una medalla per la seua participació. A partir de la categoria benjamí, es lliuraran trofeus als guanyadors de cada categoria.

Des de l’organització s’ha volgut agrair la participació dels patrocinadors i col·laboradors del circuit, així com als col·laboradors de la prova d’Ondara.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.