LA 4a EDICIÓ DEL SONAFILM CALFA MOTORS AMB EL CONCERT DE PRESENTACIÓ DE LA UNIVERSAL CHAMBER ORCHESTRA, EL 14 DE MAIG A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

La nova edició del Festival de Música de Cine de la Marina Alta se celebrarà a l’agost prenent com a emplaçaments Ondara, Dénia i El Verger, i estarà dedicat al compositor italià Ennio Morricone

Ondara, 03.05.22. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha anunciat que el Sonafilm, el Festival de Música de Cine de la Marina Alta, que compleix en 2022 la seua quarta edició, comptarà amb la incorporació de l’Ajuntament del Verger, a més de l’Ajuntament de Dénia (que ja es va sumar en 2021 a aquest projecte musical de qualitat). Raquel Mengual ha detallat que el “Sonafilm, Festival de Música de Cine de la Marina Alta”, 4a edició del Sonafilm, se celebrarà en el mes d’agost 2022, estarà dedicat al compositor italià Ennio Morricone, i comptarà amb actes tant a Ondara, com a Dénia i El Verger.

La presentació de la 4 edició del Sonafilm 2022 tindrà lloc el pròxim dissabte 14 de maig, amb un concert a l’Auditori Municipal d’Ondara a càrrec de la Universal Chamber Orchestra, que tocarà peces de diferents compositors de música de cine. El concert serà a les 19:30 hores, amb entrada gratuïta, i comptarà amb la participació de la Coral Santa Anna d’Ondara, Cor de Beniarbeig i Cor de la Xara. Les entrades es poden adquirir en www.agendaondara.es . En aquest concert es desvelaran més detalls del concert d’agost.

El Festival de Música de Cine de la Marina Alta Sonafilm en la seua quarta edició, serà un esdeveniment d’àmbit comarcal per a aquest estiu. La programació enguany serà de més dies, amb més esdeveniments, amb persones especialitzades en música de cine, i s’obrirà a la pedagogia a més dels concerts, amb Masterclass. El IV Sonafilm estarà dedicat aquest mes d’agost a Ennio Morricone, compositor i director d’orquestra italià, conegut per haver compost la banda sonora de més de cinc-centes pel·lícules i sèries de televisió. Destaquen, entre altres, els seus treballs en pel·lícules de l’espagueti western, com «Por un puñado de dólares», «El bueno, el feo y el malo» o «Hasta que llegó su hora». La seua obra es va estendre a multitud de gèneres de composició, convertint-ho en un dels compositors més versàtils de la història del cine i també dels més influents del segle XX. Les seues composicions per a «Days of Heaven», «La misión» o «Cinema Paradiso» són catalogades com a autèntiques obres mestres. Cal recordar que el concert del Sonafilm a Ondara en 2021 va estar dedicat a la música de «El Señor de los Anillos» i altres bandes sonores.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.