L’AJUNTAMENT D’ONDARA ESTALVIARÀ 10.000 EUROS A L’ANY AMB LA LICITACIÓ DEL CONTRACTE DE MANTENIMENT D’ASCENSORS EN INSTAL·LACIONS MUNICIPALS

Ondara, 12.04.22. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Manteniment que dirigeix Miguel Gomis, hi ha licitat el nou contracte per al manteniment dels diferents ascensors ubicats en edificis i instal·lacions municipals, amb l’objectiu de millorar la qualitat i reduir el cost del servei.

Finalment l’empresa Ascensors Pertor ha sigut la que s’ha quedat la licitació del manteniment dels ascensors de l’Ajuntament d’Ondara durant els pròxims 4 anys (2 +1+1 prorrogable) i comença a prestar el servei des de l’1 d’abril. Segons ha anunciat Miguel Gomis, amb la licitació del contracte de manteniment, l’Ajuntament d’Ondara ha aconseguit un estalvi anual de 10.000 euros, respecte el contracte de 2019. Els ascensors municipals objecte d’aquest manteniment són 9 en total; 1 en l’edifici de l’Ajuntament, 1 en la Casa de Cultura, 1 en el Centre Social, 1 en la piscina municipal, 1 en l’Aulari de Música, 1 en el Col·legi Sanchis Guarner, 1 en el Col·legi Marjals, i 2 ascensors en la passarel·la elevada que creua la carretera i comunica amb el centre comercial.

El responsable de Manteniment, Miguel Gomis, ha confirmat que el nou contracte inclourà millors cobertures i la resposta més ràpida en assistència tècnica d’avaries. A més, s’inclouran les inspeccions tècniques anuals OCA (Organisme de Control Autoritzat), el que sumat a la rebaixa del preu anual del contracte de manteniment per cada ascensor, redundarà en un estalvi d’uns 10.000 euros a l’any per a les arques municipals d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.