L’ALUMNAT DE L’IES XEBIC PLANTA ARBRES EN LA SETMANA CULTURAL

La Regidoria de Medi Ambient d’Ondara ha aportat el material necessari per a realitzar la plantació d’una trentena arbres fruiters i ornamentals a l’institut

Ondara, 11.04.22. Des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, s’ha aportat el material necessari per a realitzar la plantació d’una trentena arbres fruiters i ornamentals per part de l’alumnat de l’IES Xebic d’Ondara. Durant aquesta setmana prèvia a les vacances de Pasqua s’està celebrant la Setmana Cultural de l’IES, i dins de les activitats emmarcades en aquest projecte, es troba la plantació de l’arbratge, que s’està realitzant tant en l’hort escolar, com en la zona enjardinada de l’institut. Tots els cursos estan col·laborant en aquesta plantació.

Aquesta activitat suposa un compromís amb la conservació dels nostres arbres, el quals, entre molts altres beneficis, transformen el diòxid de carboni, responsable de l’efecte hivernacle i del canvi climàtic, i ajuden a minimitzar les seues conseqüències com a inundacions, erosió del sòl i desertificació. A més a més, són un element fonamental en els nostres paisatges naturals i també urbans.

Els arbres ha aportat la Regidoria de Medi Ambient per aquesta plantació a l’IES Xebic són: 1 taronger navelí, 1 taronger nave-late, 1 mandariner clemen-nules, 1 pomeler roig, 1 llimera, 1 pomera Beneixama, 1 albercoquer, 1 magraner , 1 caquier, 1 llorer, 2 til·ler, 2 alborser, 1 gimkgo-biloba, 6 ciprers, 3 leylandi (tulles), a més de 4 sacs de substrat, per valor d’uns 320 euros. Les plantacions continuen aquesta setmana a l’institut.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.