FINS AL 28 D’ABRIL, LA TORRE DEL RELLOTGE D’ONDARA ACULL L’EXPOSICIÓ D’ESCULTURES «MUSAS Y GUERRERAS» DE CHEMI GALIANO, DINS DEL CONVENI AMB LA FUNDACIÓ BALEÀRIA

Ondara, 05.04.22. L’exposició d’escultures «Musas y Guerreras» de l’artista Chemi Galiano, emmarcada en la programació cultural d’Ondara per a aquest mes d’abril, i organitzada amb la col·laboració de la Fundació Baleària, dins del conveni «Llotges de la Cultura», es pot contemplar a la Torre del Rellotge d’Ondara fins al 28 d’abril 2022.

L’acte d’inauguració de dijous passat 31 de març va comptar amb la participació de l’artista Chemi Galiano, i amb la presència de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, i de la gerent de la Fundació Baleària, Sandra Pilato,

L’escultor alacantí Chemi Galiano proposa en la seua exposició un recorregut per la lluita històrica de la dona pels seus drets i la superació d’injustícies. Les obres estan creades en ferro, representant a guerreres amb armadura, i conviuen amb algunes peces de la seua col·lecció « Seres de colores en una sociedad gris». Recentment, Chemi Galiano ha sigut nominat als Premis Internacionals d’Art de Barcelona (PIAB).

Les visites a la exposició d’escultures «Musas y Guerreras» de l’artista Chemi Galiano, es poden realitzar en horari de Casa de Cultura fins al 28 d’abril.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara

#CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.