ONDARA COMMEMORA EL DIA MUNDIAL DEL TEATRE AMB “AMIC FRANKIE”, UNA OBRA PER A TOTS ELS PÚBLICS

Ondara, 28.03.22. Ahir diumenge 27 de març es commemorava el Dia Mundial del Teatre, sent el 60 aniversari d’aquesta efemèride. Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, es va oferir a l’Auditori Municipal, per a celebrar el Dia del Teatre, una obra de teatre familiar: “Amic Frankie”, que va anar a càrrec de J.M. Gestió Teatral; un meravellós espectacle teatral i musical que va omplir de gom a gom l’Auditori amb un acte en què grans i menuts van gaudir molt.

El 27 de març de 2022 se celebra el Dia Mundial del Teatre, una data en què es posa en valor el missatge cultural de les arts escèniques i la seua capacitat per a servir com a instrument d’enteniment. Una data per a posar en valor la dramatúrgia, impulsada per l’Institut Internacional de Teatre de la UNESCO en 1961. L’objectiu d’aquest dia és el de donar a conèixer al món la dramatúrgia i, per a això, es representen al llarg del món múltiples representacions teatrals per a tots els gusts i totes les edats.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#CulturaSegura

#Ondara

Publicado en Actualitat, Cultura.