L’AJUNTAMENT ONDARA CONVOCA ELS PROVEÏDORS LOCALS A UNA REUNIÓ INFORMATIVA EL 31 DE MARÇ EN LA CASA DE CULTURA PER A EXPLICAR EL SISTEMA DINÀMIC D’ADQUISICIÓ

Ondara, 24.03.22. L’Ajuntament d’Ondara ha convocat una reunió informativa dirigida als proveïdors locals per a explicar-los el funcionament del nou Sistema Dinàmic d’Adquisició (SDA) per a Subministraments a l’Ajuntament d’Ondara. Aquest sistema de contractació dels subministraments més habituals de l’Ajuntament va ser aprovat recentment pel ple de la corporació. La reunió se celebrarà el dijous 31 de març a les 17 hores a la Casa de Cultura d’Ondara. Les persones interessades a assistir hauran de confirmar la seua assistència per correu en javierenriquez@ondara.org i deixar un número de telèfon.

La formació per als proveïdors locals anirà a càrrec de l’empresa Sumagrup, S.L., junt amb els tècnics dels departaments d’Informàtica i de Contractació de l’Ajuntament d’Ondara. Es recomana l’assistència a la reunió de les persones encarregades de gestionar aquesta tasca (contractació amb l’administració pública) en les empreses interessades en participar en aquest procés de contractació de l’Ajuntament.

El Sistema Dinàmic d’Adquisició (SDA) per a Subministraments a l’Ajuntament d’Ondara va ser aprovat en el ple del passat mes de febrer, i els plecs de condicions van ser aprovats al ple extraordinari de març. El Sistema Dinàmic d’Adquisició (SDA) per a Subministraments a l’Ajuntament d’Ondara és la forma més idònia i eficient de dur a terme les contractacions més ordinàries i freqüents de l’Ajuntament. La implantació del sistema dinàmic d’adquisició per a subministraments a l’Ajuntament d’Ondara inclou les categories següents: combustibles; materials de construcció per a obres i reparacions; materials de llanterneria, ferreteria i pintures; material elèctric; reposats parc mòbil; mobiliari; EPIS, vestuari i calçat per a personal d’obres, serveis i policia local; maquinaria agrícola, material de manteniment, parcs i jardins, plantes ornamentals i de jardineria; productes de neteja; lloguers instal·lacions esdeveniments, equips de so i carrosses; aigua; material esportiu (inclou trofeus); marxandatge, regals i altres articles diversos; material d’oficina; llibres, cartelleria i fullets; material i equips d’informàtica; equipament parcs infantils; i maquinaria industrial. Des de l’Ajuntament d’Ondara es fa una crida a les empreses locals d’aquests tipus de subministraments, per tal que acudisquen a la reunió informativa per a assabentar-se de com ser proveïdors de l’Ajuntament amb aquest nou sistema.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.