L’ADL D’ONDARA INFORMA DE LES AJUDES DEL LABORA PER A EMPRESES INNOVADORES 2022

Ondara, 22.03.22. L’ADL-AFIF d’Ondara informa:

Ahir es van publicar al DOGV les següents ajudes:

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat les subvencions de foment d’ocupació dirigides a les persones emprenedores, més concretament, a les persones aturades inscrites en LABORA que creen llocs de treball mitjançant l’activitat empresarial independent, és a dir, sempre que es constituïsquen en autònoms o professionals per compte propi des de l’1 de gener de 2022 i fins al 30 de juny de 2022.

Es manté com a imprescindible que el projecte empresarial tinga caràcter innovador i reunir condicions de viabilitat tècnica, econòmica i financera, la qual cosa precisarà l’informe de qualsevol de les entitats incloses en el Mapa d’Entitats de l’Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana.

Les ajudes van des dels 2.500 € fins als 4.500 € segons el col·lectiu d’emprenedors (aturats en general, menors de 30 anys o majors de 45, persones amb diversitat funcional, etc.) incrementant-se les quantitats en cas de dones en 500€.

Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos de la data d’inici que conste en la declaració d’alta en el Cens d’Obligats Tributaris i data màxima el 30 de juny de 2022.

Les persones interessades en aquestes ajudes poden obtindre tota la informació a l’ADL-AFIC Ondara, contactant al 965766250 o al correu electrònica: adl@ondara.org

https://labora.gva.es/va/ciutadania/busque-ajudes-subvencions/ajudes-foment-de-l-ocupacio

Publicado en Actualitat, AFIC.