457 PERSONES VAN CULMINAR AHIR LA XII EDICIÓ DEL GEGANT DE PEDRA 2022 PER LA SERRA DE SEGÀRIA

La prova va estar organitzada pel Club Atletisme Ondara i la Regidoria d’Esports

Ondara, 21.02.22. Ahir diumenge 20 de febrer es va celebrar per la Serra de Segària la marxa i carrera per muntanya XII Gegant de Pedra, organitzada pel Club Atletisme Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La prova va discórrer amb normalitat, després que en 2021 no es poguera celebrar per les restriccions del covid. Al final, van acabar ahir la dotzena edició d’aquesta prova un total de 457 persones (148 caminants de 14 km, 151 corredors de 14 quilòmetres, i 158 corredors de 21 quilòmetres). La 12a Edició del Gegant de Pedra ha estat organitzada pel Club Atletisme Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de l’Alberg de Segària, Protecció Civil, Policia Local i els Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger, així com la col·laboració d’entitats locals i persones particulars.

El lliurament de trofeus es va produir a l’àrea de l’Alberg Municipal, on l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez, van ser els encarregats de lliurar els premis, junt a representants del Club Atletisme Ondara, encapçalats pel seu president, Miguel Moreno. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha agraït als participants la seua assistència i als col·laboradors la seua contribució a la prova. També ha donat l’enhorabona al Club Atletisme Ondara per la seua magnífica organització.

En la prova de 14 km, el primer corredor en arribar a la línia de meta va ser Ignacio Cardona Torres, del CA Llebeig de Xàbia, amb un temps d’1:16:26. La primera corredora va ser, en 14K, Sophie Mullins del CA Llebeig de Xàbia, amb un temps d’1:40:02. En la prova de 21 km, el primer va ser David Garcia d’Esports Colau Trail amb un temps de 2:02:18. La primera corredora de 21K va ser Jessica Mataix Crespo de l’Aper Alcoi amb un temps de 2:35:47. El primer corredor local de la prova de 21K va ser Pau Enguix del C.A. Ondara Trail, i els tres primers locals en 14K van ser Fernando Server, Raül Lara i Jordi Ramis del C.A. Ondara i Ondara Tri-Esport. En fémines, la primera corredora local en 14K va ser Lara Ginestar de l’Ondara Tri-Esport.

Les classificacions de cada modalitat es poden consultar en la web de www.mychip.es

https://www.mychip.es/resultado/gegant-de-pedra-22/finished

* Fotos: Club Atletisme Ondara **

Publicado en Actualitat, Esports.