ONDARA VA CELEBRAR UN MIG ANY DE SANT JAUME 2022 ADAPTAT A LES ACTUALS CIRCUMSTÀNCIES

  • Es van oferir carretons a la plaça de bous; parc infantil, i torneig de penyes al trinquet
  • L’actuació de l’orquestra No Comment a la Plaça de Bous es va ajornat per a poder realitzar-se en unes pròximes dates més favorables

Ondara, 31.01.22. La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida por Miguel Gomis, va organitzar dissabte passat 29 de gener els actes emmarcats a la festa del Mig Any de Sant Jaume 2022, adaptats a les actuals circumstàncies per l’alta incidència Covid. Les activitats programades es van dur a terme amb tota normalitat i seguretat, encara que l’orquestra programada “No Comment” es va ajornar per a poder realitzar-se en unes pròximes dates més favorables, en una Festa Santjaumera a realitzar quan la sisena onada i les xifres d’incidència permeten celebrar l’acte amb més seguretat.

La resta d’activitats programades per la Regidoria de Festes i Tradicions per al Mig Any de Sant Jaume 2022, si que es van celebrar amb normalitat, seguint totes les mesures de seguretat; en concret, els actes per al públic infantil i les partides del torneig de penyes. Miguel Gomis, Regidor de Festes i Tradicions, va expressar la seva satisfacció en veure que els més menuts, van gaudir de diverses activitats com el parc infantil i el bou mecànic. Els carretons que es van oferir a la plaça de bous van ser tot un èxit, ja que els xiquets i xiquetes van tindre l’oportunitat de divertir-se demostrant una vegada més, la gran consciència que tenen amb les mesures de seguretat. En un principi, els carretons estaven prevists enfront de l’Ajuntament com en anys anteriors, però finalment es van realitzar a la Plaça, amb l’objectiu de controlar aforaments i mesures de seguretat.

A la vesprada, les partides celebrades al trinquet van tindre una gran acollida per part del tots els participants. Es van proclamar guanyadors els Quintos 2022, representats per Felipe Costa i Ismael Badia. La categoria femenina es va tindre que ajornar, degut al confinament de les participats, però la Regidoria de Festes i Tradicions ha anunciat que aquesta categoria del torneig del Mig Any tindrà lloc aquest proper dissabte.

L’Ajuntament d’Ondara agraeix la seua presència a tots els veïns i veïnes que van participar en les activitats realitzades i espera que més endavant es puguen realitzar més activitats programades. Des de la Regidoria de Festes i Tradicions s’ha emplaçat a la població a participar pròximament en la festa amb l’orquestra que tindrà lloc quan siga més oportuna la seua celebració.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.