LA REGIDORIA D’AGRICULTURA D’ONDARA INFORMA DE LA CONVOCATÒRIA D’AJUDES DESTINADES A SUBVENCIONAR LA REPLANTACIÓ DE PARCEL·LES FRUCTÍCOLES EL CULTIU DE LES QUALS HAJA SIGUT DESTRUÏT A CONSEQÜÈNCIA DE L’ADOPCIÓ DE MESURES PER A EVITAR LA PROPAGACIÓ DEL BACTERI DE QUARANTENA XYLELLA

Ondara, 14.01.22. La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Ondara ha informat que fins el 31 de gener 2022 es poden presentar les sol·licituds a la convocatòria anticipada, per a l’exercici 2022, de les ajudes de minimis destinades a la replantació de parcel·les fructícoles el cultiu de les quals siga o haja sigut destruït a conseqüència de l’adopció de mesures per a evitar la propagació del bacteri de quarantena Xylella fastidiosa en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica : Extracte de la Resolució de 24 de novembre de 2021, per la qual s’efectua la convocatòria anticipada, per a l’exercici 2022, de les ajudes de minimis destinades a la replantació de parcel·les fructícoles el cultiu de les quals siga o haja sigut destruït a conseqüència de l’adopció de mesures per a evitar la propagació del bacteri de quarantena Xylella fastidiosa en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Persones beneficiàries: Titulars d’explotacions agrícoles de la Comunitat Valenciana.

Quantia.: 490.000 euros.

Termini de presentació de sol·licituds: Des del dia 2 de gener de 2022 fins al dia 31 de gener de 2022, inclusivament.

Més informació en Oficina Comarcal D’Agricultura, Pesca, Alimentació I Aigua Ocapa Marina Alta – Pego: agp_pego@gva.es , telèfon 966 40 99 70.

REGIDORIA D’AGRICULTURA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.