AHIR VA TORNAR EL CICLE L’HORA DEL CONTE D’ONDARA, AMB LA PRIMERA SESSIÓ DE L’ANY 2022

Ondara, 13.01.22. El cicle l’Hora del Conte a la Casa de Cultura d’Ondara, emmarcat a la programació cultural d’Ondara per a aquest mes de gener 2022, es va reprendre ahir dimecres 12 de gener, després de l’aturada durant les vacances de Nadal, començant així amb la primera sessió d’enguany 2022.

Ahir dimecres 12 de gener es va celebrar a la Casa de Cultura, i va anar a càrrec del 2n Curs del Cicle d’Educació Infantil de l’IES Xebic, amb el conte teatralitzat «El monstruo Rosa», i dos relats de sentiments. També van fer un vaixell de paper cada xiquet/a participant, com activitat manual. Es van complir totes les mesures i protocol corresponent.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.