L’ARRIBADA DE LA CAVALCADA A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA SERÀ PER L’AV. DOCTOR FLEMING, MENTRE QUE EL PÚBLIC HAURÀ D’ACCEDIR PER L’ENTRADA DE GENERAL BOSCH

Ondara, 04.01.22. La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, ha informat que amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i poder tindre una Cavalcada de Reis Mags el més segura possible, es realitzarà l’accés d’una forma ordenada a la plaça de Bous d’Ondara, que és el lloc on culmina la Cavalcada d’enguany 2022.

El públic hi haurà d’accedir a la Plaça de Bous per l’entrada del carrer General Bosch; des d’allí podran accedir a les grades de la plaça de bous, on podran presenciar el final de la Cavalcada amb les seues corresponents animacions i actuacions.

Mentrestant, la Cavalcada dels Reis Mags arribarà a la plaça de bous per l’Avinguda Doctor Fleming (antiga travessia de la carretera nacional), i allí, per la porta situada en l’avinguda, accediran els Reis Mags, el seu seguici i resta d’integrants de la Cavalcada. El final de l’esdeveniment tindrà lloc a l’interior de la Plaça de Bous.

En l’acte se seguiran totes les mesures de seguretat per a evitar la propagació del covid. Serà obligatori l’ús de mascareta.

La Cavalcada de Reis Mags d’Ondara se celebra aquest dimecres 5 de gener, i l’eixida serà a les 18 hores des del Col·legi Sanchis Guarner. L’itinerari discorrerà per l’Avinguda Marina Alta, carrers la Pau i Sant Doménech, fins a arribar a la Plaça del País Valencià i l’Avinguda Doctor Fleming; des d’allí, els integrants de la Cavalcada accediran a la Plaça de Bous, en l’interior de la qual estarà muntat el Portal de Betlem. Els Reis Mags adoraran el xiquet Jesús i, posteriorment, atendran tots els xiquets i xiquetes d’Ondara.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.