NOVA XERRADA-COL·LOQUI DE LA COMISSIÓ D’IGUALTAT D’ONDARA: “DESCONSTRUINT EL MITE DE L’AMOR ROMÀNTIC”, EL DIJOUS 16 DE DESEMBRE A LA CASA DE CULTURA

Aquest mes de desembre, l’activitat tindrà lloc el proper dijous 16 de desembre amb Lorena Pérez Sánchez, membre de l’Observatori d’Igualtat UNED de Dénia

Ondara, 10.12.21. Des del passat mes d’octubre, s’han reprès les activitats propostes per la Comissió d’Igualtat d’Ondara, amb la celebració de xarrades – col·loqui mensuals, obertes a tota la ciutadania, amb la participació de persones i col·lectius vinculats amb la defensa de la igualtat i el treball contra la violència de gènere.

La xerrada-col·loqui d’aquest mes de desembre 2021 tindrà lloc el proper dijous 16 de desembre a les 18:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, titulada «Desconstruint el mite de l’amor romàntic» amb la participació de Lorena Pérez Sánchez, membre de l’Observatori d’Igualtat de la UNED de Dénia.

Vols fer d’Ondara un poble més igualitari?

Vine i participa, t’esperem!

*COMISSIÓ D’IGUALTAT*

*REGIDORIA D’IGUALTAT AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Cultura.