ONDARA CONVOCA UNA COMISSIÓ DE CULTURA SOBRE EL FUTUR IMMEDIAT DEL BAR DE LA PLAÇA DE BOUS

La intenció és reduir al 30% el bar de la plaça de bous, ressaltant així el patrimoni local

La imminent jubilació de l’adjudicatari que tenia la concessió del bar-restaurant de la plaça de bous comportarà l’impuls d’unes obres per a reduir la superfície construïda del local, mantenint el servei i la terrassa, al mateix temps que es donarà major visibilitat al monument

Ondara, 16.11.21. L’Ajuntament d’Ondara ha convocat per a aquesta setmana una Comissió de Cultura extraordinària amb l’objectiu de decidir el futur immediat del Bar de la Plaça de Bous d’Ondara. Des de l’Equip de Govern s’ha encomanat a l’àrea tècnica la proposta perquè desenvolupe la redacció d’un projecte per a realitzar les obres de reducció de la superfície construïda del local del bar – restaurant de la Plaça de Bous d’Ondara, a fi que passe d’una superfície útil de 200 a 70 metres quadrats.

La intenció és eliminar el 70% del local, deixant el 30% restant com a bar – cafeteria per a prestar servei als esdeveniments que se celebren en la plaça de bous, i per a donar accés a la visita del patrimoni de la plaça de bous. A això caldria sumar l’ampliació de la zona de terrassa que suposarà aquesta obra, en reduir l’àrea construïda del local en benefici de la terrassa.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha avançat que, després de la imminent jubilació de l’adjudicatari que tenia la concessió del bar-restaurant de la plaça de bous, la intenció de l’Equip de Govern d’Ondara és impulsar d’unes obres per a reduir la superfície construïda del local, mantenint el servei i la terrassa, al mateix temps que es donarà major visibilitat al monument que és un dels béns patrimonials més rellevants del poble. Després del debat d’aquesta proposta en la Comissió de Cultura, es contractarà la redacció del projecte.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.