UNA PLATA I UN QUART LLOC PER A L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA EN LA II FASE INTERCLUBS

Ondara, 09.11.21. El passat dissabte 30 d’octubre es va celebrar la 2a Fase de la Lliga Provincial d’Interclubs a Calp. Va participar el conjunt infantil de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, format per Zaira Quintanar, Irene Rivera, Zoe Barber, Joan Pere Sendra i Carla Riera amb 10 maces, que van obtenir el segon lloc, quedant subcampions en la 2a fase.

I l’aleví Carme Marín, amb el seu exercici de cèrcol, va obtindre la quarta posició en la 2a fase.

La 3a fase tindrà lloc aquest dissabte 13 a Alacant, on serà la final de la Lliga, i se sumaran els punts obtinguts en les 3 fases, de manera que s’obtindrà el resultat final.

A més a més, el conjunt cadet de Federació, integrat per Mireia Pons, Paula Vives, Aina Server, Valeria Doménech, Vega Vizcaya i Isa Cano, les quals van realitzar una exhibició per iniciar la temporada, també tindran un Torneig aquest pròxim dissabte. Molta sort per a ells i elles!

Publicado en Actualitat, Esports.