L’ALUMNAT DEL COL·LEGI SANCHIS GUARNER VA GAUDIR DEL PASSATGE “ESPANTA LA POR”, QUE A LA VESPRADA VA ANAR DIRIGIT A UN PÚBLIC A PARTIR DE 12 ANYS

El dijous i divendres al matí, l’alumnat de 1r a 6è va visitar el passatge dirigit a públic infantil, i a la vesprada, l’àrea de Joventut va oferir un túnel del terror, dins de la programació “Tardor Jove” per a persones a partir de 12 anys que va ser tot un èxit amb 250 participants

Ondara, 02.11.21. La Plaça de Bous d’Ondara va demostrar la seua versatilitat una vegada més, en ser l’escenari del terrorífic passatge “Espanta la por; la Nit de les Bestioles”, divendres passat 29 d’octubre a la vesprada, i que anava a dirigit a persones a partir de 12 anys. Uns 250 participants, que havien reservat prèviament la seua entrada, es van endinsar en aquest passatge del terror organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, dins de la programació d’oci juvenil emmarcada en el projecte Tardor Jove.

El túnel del terror va portar als assistents a recórrer la zona de corrals de la plaça de bous, on s’havien instal·lat escenaris i personatges que els van fer passar una estona terrorífica, apta per als més valents; una mescla d’il·luminació, escenografia, fum tenebrós, i caracteritzacions d’allò més aconseguides, van aconseguir que el túnel del terror fora tot un èxit de participació. Al passatge del terror es va seguir el protocol de control d’aforaments, i van poder entrar 20 persones cada mitja hora, en grups de màxim 8 persones. Va destacar la bona organització de l’esdeveniment, a què molts dels/les joves participants van assistir abillats amb disfresses i màscares d’Halloween.

Un oci sa i divertit per a la joventut, sense haver d’eixir d’Ondara, i que va posar en valor una vegada més la plaça de bous per a acollir aquest tipus d’esdeveniments, tal com ha indicat l’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Joventut, José Ramiro.

Prèviament, l’escenari d’Espanta la por s’havia convertit en un túnel menys aterridor, però també amb escenaris i personatges propis d’aquesta temàtica, per a acollir la visita de l’alumnat del CEIP Sanchis Guarner, de 6 a 12 anys. Al llarg dels matins del dijous 28 i divendres 29 d’octubre, totes les classes d’aquest centre escolar van acudir a visitar el passatge, acompanyats del professorat, i abillats amb disfresses terrorífiques. Des de la Regidoria de Cultura d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, es va oferir a tots els alumnes de primària aquesta activitat, que va comptar per a la seua celebració amb la participació de l’Escola Municipal de Teatre, el PFQB en Ocupació Domèstica, a més de personal propi del departament de Cultura i persones voluntàries del poble. Des de la Regidoria de Cultura s’ha agraït la seua col·laboració a tots els/les participants.

Participants: Persones voluntàries del poble: Antònia Álvarez, Marisol Ramírez y Kiko Frases; equipo de Cultura: Valeria Mengual, Pedro Gil i Raquel Mengual; alumnes de l’Escola de Teatre d’Ondara: Rosa Serra i Carmen Madrid; i alumnat i professorat del PFQB de l’Ajuntament d’Ondara; Marc Cholbi, Carlos Juan Martínez, Estrella Martí, Charli-Jane Orr, Isabel Prado, Jhander Anthony Pujos, Alexia Rivera, Gulia Sánchez, Lara Sendra i Jin Jie Zheng; i les seues professores Marta Morant i Clara Ortolà.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.