Comunicat Ondara Tri-Esport : L’ONDARA TRI-ESPORT ACONSEGUEIX UNA TERCERA POSICIÓ EN EL TRIATLÓ AUTONÒMIC SPRINT D’ALACANT

* Comunicat Ondara Tri-Esport*

L’ONDARA TRI-ESPORT ACONSEGUEIX UNA TERCERA POSICIÓ EN EL TRIATLÓ AUTONÒMIC SPRINT D’ALACANT
El Club ondarenc conclou la temporada 2021 amb diversos triomfs

Dissabte passat es celebrà el Campionat Autonòmic de Triatló en la Modalitat Sprint: 750 metres de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu. La prova tingué lloc a la Platja d’El Postiguet. Tot i l’amenaça climatològica i una mar brava es pogué celebrar amb normalitat.
Aquesta edició, que a més del Campionat Autonòmic acollia també el Campionat d’Espanya Universitari i l’Open, albergà vora 1000 triatletes entre totes tres competicions oficials vinguts de tot el País.
A les 8:30 del matí s’inicià la prova amb distintes eixides segons les competicions. La meta es traslladà enguany a la mateixa Plaça de l’Ajuntament de la capital de Llum, on en l’Autonòmic parà el temps en primera posició el triatleta Internacional de la Universitat d’Alacant, David Cantero, qui va ser subcampió d’Europa a Riga (Letònia) aquest estiu, amb 00:59:09. En categoria femenina fou campiona Yaiza Saiz, també de la UA i TOP 10 d’Espanya, amb 1:10:59.
Pel que fa a Clubs, la Universitat d’Alacant es proclamà campiona, La 208 Triatlon Club Il·licità en segona posició i l’Ondara Tri-Esport tancava el podi dels millors clubs de la Comunitat Valenciana. Un trofeu que el Club ondarenc valora molt positivament per la trajectòria que ha estat duguent a terme durant la temporada.
Quant als triatletes ondarencs participaren 5 membres del club on aconseguiren proclamar-se campions i subcampió en les seues categories en l’àmbit Autonòmic. Així mateix, Jorge Llàceramb un temps de 01:04:37 entrà en la onzena posició i es proclamà campió de la seua categoria; Vicent Ginestar amb 01:05:37 entrà a meta en 13na posició, obtenint la segona posició de la seua categoria; Sergi Torres, qui amb un temps d’01:06:02, i en cinquena posició, es proclamà campió de la seua categoria i, finalment, Noel Miralles amb 01:17:23 a l’Open.

A la fi, una jornada d’èxit esportiu tant pel que fa a l’esdeveniment com pel Club Ondarenc que torna a manifestar-se en participació i en triomfs en el Panorama Autonòmic Valencià. D’aquesta manera, el Club conclou la temporada de triatlons 2021 consolidant-se com a referent en l’àmbit comarcal i autonòmic. En breu, començarà a Pretemporada per preparar l’any 2022. El Club està obert a tot aquell que vullga formar part.

* Comunicat Ondara Tri-Esport*

Publicado en Associacions.