ONDARA COMMEMORA DEMÀ EL 9 D’OCTUBRE 2021

Ondara, 08.10.21. L’Ajuntament d’Ondara commemorà demà el 9 d’Octubre, Dia dels Valencians i les Valencianes, amb un acte institucional que se celebrarà a les 12 hores a la Plaça del Convent.

Abans, des de les 11 hores, d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals protagonitzarà un passa carrer pel poble portant la música tradicional valenciana als carrers d’Ondara.

A les 12 hores, l’acte institucional es realitzarà a les portes de l’Ajuntament d’Ondara, on l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, oferirà el seu discurs del 9 d’Octubre i tindrà lloc el lliurament de la corona de llorer a l’escultura de Jaume I (claustre de l’Ajuntament) per membres de la corporació.

A continuació s’oferirà una mostra de les tradicionals actuacions de cultura valenciana amb música i balls, amb actuació de les Balladores d’Ondara acompanyades per d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals.

* AJUNTAMENT D’ONDARA *

Publicado en Actualitat, Ajuntament.