L’AJUNTAMENT D’ONDARA COL·LABORA EN LA CREACIÓ D’UN JARDÍ SENSORIAL AL CENTRE OCUPACIONAL DE LA XARA

Ondara, 08.10.21. Des de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ondara s’ha donat suport al projecte de creació d’un jardí sensorial al Centre Ocupacional de La Xara, l’espai comarcal que treballa per la integració de les persones amb diversitat funcional intel·lectual. Segons ha explicat la Regidora de Sanitat i Serveis Socials d’Ondara, M.ª Carmen Velázquez, són molts els joves del la comarca els que diàriament acudeixen a aquest centre que gestiona Aprosdeco, trobant allí suport, un entorn productiu i en el qual se’ls estimula per a afavorir la seua autonomia i independència personal i social.

El jardí sensorial és un projecte solidari del xiquet Oscar Stastra O’Sheehan, de 12 anys. Secundat pels seus pares porta temps recaptant diners i materials per a crear un lloc especial en el qual els usuaris del centre ocupacional puguen gaudir d’un ambient natural i amb capacitat terapèutica. La Regidoria de Sanitat i Serveis Socials d’Ondara, M.ª Carmen Velázquez, s’ha reunit amb ell per donar-li suport.

L’Ajuntament d’Ondara ha contribuït en aquest projecte, fent donació de material d’obra per al jardí. Diumenge que ve és la inauguració, i Mª Carmen Velázquez estarà present per a expressar el recolzament d’Ondara a aquesta iniciativa.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.