TORNA EL CICLE L’HORA DEL CONTE D’ONDARA, TOTS ELS DIMECRES A LES 18H

Ondara, 07.10.21. El cicle l’Hora del Conte a la Casa de Cultura d’Ondara, emmarcat a la programació cultural d’Ondara per a aquest mes d’octubre, es va reprendre ahir dimecres, començant així una nova temporada del cicle per aquest nou curs 2021-2022.

Ahir dimecres 6 d’octubre es va celebrar a la Plaça Major, i va anar a càrrec de Monippopins, amb l’aventura de les xiques pirates «Pocas bromas i Malas pulgas», amb música, tresor, llibres… en un ambient molt animat d’assistència.

A partir del mes de novembre, “L’Hora del Conte” es realitzarà tots els dimecres a les 18 hores a la Biblioteca Municipal d’Ondara.

Cal destacar que en aplicació del protocol de prevenció del covid, per a participar en l’Hora del Conte cal reservar prèviament l’entrada en www.agendaondara.es

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.