EL VACUNÒDROM DEL PRADO D’ONDARA TANCA LES SEUES PORTES DESPRÉS DE LA CAMPANYA DE VACUNACIÓ AMB 9.553 DOSI ADMINISTRADES I UN 87.5% DE LA POBLACIÓ INOCULADA

Ondara, 05.10.21. La Regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, ha informat que des de la Coordinació dels Centres de Vacunació en la Marina Alta s’ha notificat que dimarts passat dia 28 de setembre va tindre lloc el tancament de tots els Centres de Vacunació habilitats en la comarca, i que han sigut més de 183.00 dosis de vacunes covid les administrades en tots els centres de la Marina Alta, gràcies a l’esforç i treball en equip de tots; motiu pel qual, s’ha agraït l’èxit de la campanya als Centres de Vacunació; entre ells, el d’Ondara, que ha estat habilitat en el Prado des del passat mes de maig.

En concret, en el Prado d’Ondara s’han administrat un total de 9.553 dosi de la vacuna a una població vacunada de 5.846 persones (dels municipis d’Ondara, Beniarbeig i Benidoleig). D’aquestes, 4.290 han sigut primera dosi i 5.263 de segona dosi. En el Prado d’Ondara s’ha aconseguit un percentatge de població vacunada del 87.5%.

Des de la Regidoria de Sanitat d’Ondara s’ha donat les gràcies a tota la ciutadania que ha acudit a vacunar-se i s’ha agraït el treball i esforç de tot el personal que ha participat en la campanya de vacunació. La Regidoria de Sanitat ha aprofitat per a crear un collage amb les fotos realitzades durant la campanya de vacunació sl Prado com a agraïment a totes les persones que han participat. A més, es recorda que la vacunació contra el covid continua en els Centres de Salut; i que en cas de no haver rebut encara la pauta completa de la vacuna, cal contactar amb el Centre de Salut.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.