L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ARREPLEGA 13 TROFEUS AUTONÒMICS DELS JECV 2020-2021 I EL SEU COORDINADOR, JUANMA GARRIDO, TORNA A REBRE EL PREMI AL MILLOR ENTRENADOR DE LA TEMPORADA

L’Escola de Pilota d’Ondara ha sigut la més guardonada de la present edició dels JECV, aconseguint un rècord de 13 premis autonòmics

Juanma Garrido ha sigut triat, per segon any consecutiu, millor entrenador

Ondara, 20.09.21. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va participar dissabte 18 de setembre a València en la celebració del Dia de la Pilota Valenciana, que va comptar amb el lliurament, en L’Alqueria del Bàsket de València, dels trofeus als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (que lliura la Federació de Pilota Valenciana) en les diferents modalitats.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha aconseguit en aquesta edició la fita de ser l’escola que més premis autonòmics ha aconseguit en la temporada 2020-2021, amb un total de 13 guardons, comptant com a entrenadors de pilota amb Juanma Garrido i Néstor Portes. Per la seua banda, el coordinador de l’Escola, Juanma Garrido, va ser premiat com el millor entrenador de la temporada 2020-2021 de Escoles de Pilota (els premis als entrenadors van ser votats pels propis tècnics de les escoles de pilota). Aquest és el segon any consecutiu en què Juanma Garrido s’alça amb aquest guardó. El lliurament de trofeus, celebrat a València, va comptar amb protocols especials de prevenció de Covid-19, que van motivar que només un integrant per equip arreplegara cada premi.

L’equip Benjamí d’Ondara va arreplegar 1 trofeu, sent segon autonòmic en la modalitat de llargues. L’equip Aleví d’Ondara va arreplegar 5 trofeus; és campió en llargues, subcampió en frontó i raspall; tercer en galotxa i escala i corda. L’equip Infantil va aconseguir 5 trofeus: és campió en escala i corda; subcampió autonòmic en llargues, raspall i one wall; i bronze en galotxa. L’equip Cadet és segon autonòmic en llargues; i l’equip Juvenil d’Ondara és el tercer autonòmic en frontó.

Tant l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, com la Regidora d’Esports, Mar Chesa, han felicitat els integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors, Juanma Garrido i Néstor Portes, pels èxits aconseguits durant tota la passada temporada. José Ramiro va acompanyar els integrants de l’escola en l’arreplegada de premis del Dia de la Pilota, i va expressar el seu orgull perquè l’escola d’Ondara haguera collit tants èxits esportius.

Mar Chesa i José Ramiro han animat els integrants de l’Escola per a continuar així en la nova temporada que ja ha donat inici en l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, tenint com a coordinador a Juanma Garrido, i com a entrenadors a Arnau Oliver i Raül Blasco.

Publicado en Actualitat, Esports.