Torna el Park(ing) Day a Ondara amb els comerços d’ACO

**Nota de premsa ACO Ondara**

Ondara 15.09.21. Un any més, els comerços transformaran places de pàrquing en parcs públics temporals. A més, enguany com a novetat regalaran llavors en cada compra i sortejaran bosses reutilitzables i dos vals de 25€.

El projecte PARK (ing) Day és una celebració anual i global on diversos ciutadans i empreses col·laboren per a transformar temporalment estacionaments amb àrees verdes públiques temporals. Ondara ha sigut uns dels municipis pioners de la zona a celebrar el PARK (ing) day i des del seu inici ha anat sumant el nombre de comerços que any rere any participen a transformar un aparcament en una zona verda.

Enguany es celebra aquest divendres 17 de setembre i participen 24 comerços de l’Associació de comerciants ACO Ondara que a més de crear un xicotet jardí davant del seu establiment, obsequiaran amb una llavor per cada compra per a seguir ajudant al medi ambient.


A més, per a incentivar aquesta iniciativa, des del 16 fins el 18 de setembre, els comerços d’ACO han preparat un sorteig en el que cada usuari tindrà que omplir una targeta-fulla amb el nom i telèfon, i col·locar-la a l’arbre que hi haurà als negocis associats. Entre tots els participants es sortejaran bosses reutilitzables i dos vals de 25€ per a fer compres en els comerços d’Ondara.

Els comerços participants són: Muebles Escrivà, Autoescola Ondara, Calçats Dora, Ca Paquitina Bodega Aguilar, Alberto Picó, Somriures, Dilatando Mentes, Piensos Felix, D’Estarca cortines, Ondara optics, Passicos, Rebost de Mari, Maxima Bikes, Motos Mahiques, Blat i farina, Coses de casa i regals «La Furiona», Bodas y Flores, Gala’s Moble, Vinalia vinoteca, Solertech tinta & toner, Sultana, Cler Interiors i Centre de Jardineria Monverd.

**Nota de premsa ACO Ondara**


Publicado en Actualitat, Associacions.