LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA IMPARTIRÀ ELS CURSOS D’ESPORT-SALUT I MENT ACTIVA 2021-2022

El 13 de setembre comença esport-salut al pavelló municipal, i el 5 d’octubre ment activa al Centre Social

Ondara, 08.09.21. La Regidoria del Major d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha informat que aquest curs 2021-2022, des de l’Ajuntament d’Ondara es tornaran a impartir les activitats en grup dirigides a les persones majors, que es realitzaran des de setembre de 2021 fins a juny de 2022. Hui dimecres 8 de setembre s’ha celebrat al pavelló municipal d’Ondara la reunió informativa per a presentar les activitats, dirigida a les persones inscrites, que ha comptat amb la presència de la Regidora del Major, Mª Carmen Velàzquez, qui ha donat la benvinguda als participants i els ha recordat els protocols anti-covid (que han obligat a recol·locar els grups).

Per a aquest curs s’oferirà ment activa (impartit per Tere Fullada des del 5 d’octubre, al Centre Social, els dimarts i dijous en horari de matí) i esport-salut (impartit per Maria Morales i Mª Elena Mora, des del 13 de setembre, al pavelló municipal, els dilluns, dimecres i divendres, en horari de 9h, 10h i 11h)). Enguany el curs d’Esport-Salut consta de tres modalitats: gimnàstica de manteniment, esquena sense dolor i zumba gold. Les propostes serveixen al mateix temps com a activitat lúdica i com a teràpia. Les persones que tinguen dubtes sobre el grup en què estan, poden consultar els llistats exposats des del 9 de setembre en Ajuntament, Casa de Cultura, Centre Social i Pavelló.

En l’actualitat les llistes de participants estan completes en tots els grups, si bé es recorda a les persones interessades a apuntar-se que poden informar-se al Centre Social d’Ondara en horari de 9 a 14 hores. El telèfon és el 966477070. Els requisits per a participar en aquests cursos són estar empadronat a Ondara i ser soci de la Unió de Jubilats i Pensionistes d’Ondara.

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.