SINMA ORGANITZA TALLERS DE CONSCIENCIACIÓ DEL RECICLATGE PER A DIFERENTS COL·LECTIUS ONDARENCS

Els primers tallers de conscienciació es van dirigir a l’alumnat del Taller d’Ocupació i al professorat del CEIP Sanchis Guarner

Ondara, 06.09.21. SINMA, la empresa municipal de serveis integrals, neteja i medi ambient d’Ondara, va organitzar, el passat divendres, 3 de setembre, dos tallers de conscienciació del reciclatge. Aquests tallers formen part de la campanya de conscienciació sobre la cinquena fracció, recentment implantada al casc històric del municipi.

Els tallers es van celebrar a l’Auditori d’Ondara en dos sessions de la mà dels educadors dels tallers “Recicla amb els cinc sentits” d’Ecoembes. La primera sessió es va dirigir als alumnes de Jardineria i Forestal del Taller d’Ocupació “Et formem Ondara: Apostem pel teu futur”. Amb ells es va desenvolupar la sessió “Si recicles pregunta, i si no, també!”.

La segona sessió va estar dirigida al professorat d’infantil i primària del CEIP Sanchis Guarner, que van participar al taller “La maleta del reciclatge”.

Aquests han sigut els primers dels tallers que des de SINMA es celebraran amb diferents col·lectius d’Ondara en els pròxims mesos amb l’objectiu d’explicar la necessitat de separar bé en origen i com es gestionen els diferents residus.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.