AQUEST DIMECRES, 8 DE SETEMBRE, SE CELEBRARÀ AL PAVELLÓ LA REUNIÓ INFORMATIVA DELS CURSOS D’ESPORT-SALUT I MENT ACTIVA PER A MAJORS 2021-2022

Ondara, 06.09.21. La Regidoria del Major d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, hi ha anunciat que aquest dimecres 8 de setembre se celebrarà a les 9 hores al pavelló municipal d’Ondara una reunió informativa sobre les activitats en grup dirigides a les persones majors, que es realitzaran des de setembre de 2021 fins a juny de 2022. Per a aquest curs s’oferirà ment activa i esport-salut. Les propostes serveixen al mateix temps com a activitat lúdica i com a teràpia. Es recomana a les persones inscrites a aquests cursos que acudisquen a informar-se en aquesta reunió.

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.