“ARETHA Y LOS FRANKLIN” VAN PRESENTAR «DE VUELTA AL SOUL» AMB UNA FABULOSA ACTUACIÓ A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

Aquest mes de setembre contínua la «cultura segura» a Ondara, la Joia de la Cultura

Ondara, 06.09.21. Aquest passat dissabte 4 de setembre, l’Auditori Municipal d’Ondara, dins del projecte “Ondara, la Joia de la Cultura” per a acollir esdeveniments culturals en un espai segur, va ser l’escenari d’una fantàstica actuació organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual). Sempre complint amb el corresponent protocol sanitari i reserva prèvia d’entrades.

El grup “Aretha y los Franklin” van presentar el seu espectable «De vuelta al Soul». “Aretha y los Franklin” és una banda de soul i jazz clàssic, que interpreten temes que van des del jazz dels anys 50, al més pur Soul dels 60 i principis dels 70. El joc de veus, la crida i resposta entre la solista i les vocalistes fan que el xou et transporte al mateix cor de Memphis, o als suburbis de Chicago. Arribant al soul més representatiu dels 60. Combinant elements de Gospel i Rhythm & Blues naix l’essència d’Aretha y los Franklin, el soul.

Tributs a les grans icones del gènere, com Aretha Franklin, Tina Turner o Ray Charles formen part de l’espectacle. Cançons de Sinatra, Ray Charles, Etta James, Pegy Llig o Natalie Cole, entre altres, són interpretades amb eixe sabor que caracteritza els grans cantants del jazz o soul d’eixa època. Durant l’espectacle, l’ambient de Club de Jazz dels anys 50 fan que l’espectador es transporte a eixa època daurada del jazz.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.