ONDARA COBRIRÀ LA PISCINA MENUDA EXTERIOR PER A ESTAR OPERATIVA A PRINCIPIS DE 2022

Ondara, 20.08.21. L’Ajuntament d’Ondara ha impulsat l’execució d’un important projecte per a millorar les instal·lacions esportives municipals que serà una realitat per a principis de 2022: el cobriment de la piscina menuda exterior. El passat mes de juny, des de l’Ajuntament d’Ondara es va sol·licitar subvenció a la Diputació Provincial d’Alacant, emmarcada en el Pla + Esport, per a cobrir el got de la piscina menuda exterior, ubicada al recinte de la Piscina Municipal d’Ondara; i aquest passat 17 d’agost va ser publicada al BOP d’Alacant la resolució de la Convocatòria del Pla d’ajudes econòmiques als Ajuntaments i Entitats d’Àmbit Territorial Inferior al Municipi de la província d’Alacant, per a la construcció, millora, ampliació o reforma d’instal·lacions esportives municipals: Pla + Esport 2021, de la Diputació Provincial d’Alacant.

Al municipi d’Ondara, amb 7.076 habitants, li ha sigut concedida una ajuda de 50.107,52 euros (la quantia màxima que havia sol·licitat l’Ajuntament), corresponent al 77,32% del pressupost total de l’obra, que ascendeix a 64.803,96 euros. Els 14.696,44 euros restants seran aportats pel propi Ajuntament d’Ondara, segons han confirmat aquest matí l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; i el Regidor delegat de SINMA (l’empresa municipal que gestiona la piscina), Francesc Giner, en la seua visita a les instal·lacions esportives de la piscina que seran objecte d’aquesta millora. El projecte per a cobrir la piscina exterior (la menuda) del recinte de la Piscina Municipal d’Ondara comprèn cobrir amb policarbonat el got de la piscina menuda i connectar-ho amb un túnel al recinte de la piscina. Les obres es realitzaran en la present anualitat, segons han confirmat avui l’Alcalde i la Regidora d’Esports, amb l’objectiu que en 2022 la piscina menuda ja estiga coberta i puga estar operativa a principis d’any.

La finalitat de cobrir aquesta piscina va directament unida a la climatització de l’aigua i de la pròpia instal·lació, ja que aquesta és l’única solució que hi ha per a poder utilitzar-la tot l’any. Aquesta actuació permetrà oferir altres activitats que fins ara no es podrien realitzar en aquesta piscina a l’aire lliure; de manera que s’augmentaria la capacitat tant d’usuaris com d’activitats de la Piscina Municipal en el seu conjunt. Es calcula que amb la coberta de la piscina exterior es podria donar servei fins a un 50% més d’usuaris, en traslladar activitats com matronatació, aquagym, natació per a embarassades, per a xiquets, etc… Al mateix temps que es podrien oferir altres activitats, com a pilates, o rehabilitacions, augmentant així mateix la capacitat de la piscina gran.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.