ONDARA QUEDA EXCLOSA DE LES POBLACIONS ON SEGUIRÀ VIGENT EL TOC DE QUEDA FINS AL 6 DE SETEMBRE

Cal esmentar que en l’actualització dades covid-19 en Ondara, efectuada per Sanitat a data 13 d’agost, Ondara ix del nivell de risc extrem d’incidència en baixar dels 250 casos per cent mil habitants (es comptabilitzen 3 nous positius, 17 casos actius i incidència acumulada de 240,25)

Ondara, 16.08.21. El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana va autoritzar divendres passat 13 d’agost que 68 municipis de la Comunitat Valenciana (entre els quals no està Ondara) tinguen toc de queda entre l’1 i les 6 de la matinada, així com una limitació de les reunions socials de fins a 10 persones. El TSJ ha autoritzat la petició del Consell que prorrogarà aquestes restriccions des del 17 d’agost fins al 6 de setembre. Les anteriors restriccions relatives al toc de queda en les que s’incloïa al municipi d’Ondara estan vigents fins avui dilluns 16 d’agost 2021; motiu pel qual, des de demà 17 d’agost Ondara no estarà baix toc de queda.

Pel que fa a la Marina Alta, continuen 6 poblacions davall aquesta restricció, però algunes canvien. S’incorporen a aquesta llista Xàbia i Pedreguer. A més, en la comarca continuen amb toc de queda, ara fins al 6 de setembre, Dénia, Calp, Pego i Teulada. Però ixen del toc de queda Ondara i Gata, els dos municipis de la Marina Alta amb una incidència del virus més baixa entre les poblacions més grans. Cal esmentar que en l’actualització dades covid-19 en Ondara, efectuada per Sanitat a data 13 d’agost, Ondara ix del nivell de risc extrem d’incidència en baixar dels 250 casos per cent mil habitants (es comptabilitzen 3 nous positius, 17 casos actius i incidència acumulada de 240,25).

Els 68 municipis amb toc de queda en tota la Comunitat, segons ha avalat el TSJ, són:

En la província d’Alacant: l’Alfàs del Pi, Alicante, Almoradí, Altea, Aspe, Benidorm, Calp, Campello, Cocentaina, Dénia, Dolores, Finestrat, La Nucia, Monforte del Cid, Monóvar, Mutxamel, Novelda, Onil, Pedreguer, Pego, Santa Pola, San Vicente del Raspeig, Sax, Teulada, Villajoyosa, Villena i Xàbia.

A la província de Castelló: Alcalà de Xivert, Alcora, Benicarló, Benicasim, Castellón de la Plana, Oropesa del Mar, Peñíscola, Segorbe i Vall d’Uixó.

A la província de València: Alboraia, Alcúdia de Crespins, Alfafar, Alginet, Almussafes, Benaguasil, Benetússer, Benigánim, Buñol, Canals, Cheste, Gandía, Godella, Guadassuar, L’Eliana, L’Olleria, Manises, Massanassa, Mislata, Montserrat, Picassent, Rafelbuñol, Requena, Riba-roja de Túria, Sagunto, Sueca, Torrent, Turís, València, Vilamarxant, Villanueva de Castellón i Xirivella.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.