LA JUNTA LOCAL D’ONDARA DE L’AECC REALITZARÀ AQUEST DIUMENGE 15 D’AGOST UNA CAMPANYA SOLAR DE PREVENCIÓ DE CÀNCER DE PELL A LA PLATJA DE L’ESTANYÓ

Ondara, 12.08.21. La Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) organitzarà aquest diumenge 15 d’agost a la platja de l’Estanyó (Les Marines) una campanya de prevenció del càncer de pell. Es tracta del 4t any en què des de la Junta Local d’Ondara se celebra aquest tipus de campanya solar a la platja, per a la visualització de pigues.

Aquesta campanya preventiva i informativa, se celebrà en horari matutí en un dels dies de més afluència de persones a la platja com és el diumenge 15 d’agost. L’acció consistirà a oferir al públic informació sobre el càncer de pell, les pigues sospitoses, els tipus de melanoma i com detectar-los i previndre’ls. Per a això es comptarà amb la col·laboració de professionals de la salut, i d’una taula amb material informatiu.

La campanya compta amb la col·laboració de la Creu Roja, i dels Ajuntaments de Dénia i d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Associacions.