AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA HA CONTINUAT LA “CULTURA SEGURA” A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA AMB EL CONCERT «RITMES DE NORD I SUD» DE RÍTMIK TRIO I «SERENATAS» DE MARINAE ENSEMBLE

Ondara, 16.08.21. Aquest passat cap de setmana, la Plaça de Bous d’Ondara, com a projecte “Ondara, la Joia de la Cultura” per a acollir esdeveniments culturals en un espai segur durant aquest estiu, va ser l’escenari de dos actuacions organitzades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual).

D’una banda, divendres 13 d’agost, es va poder gaudir de la millor música amb Rítmik Trío, que va presentar el Concert “Ritmes de Nord i Sud”, interpretat per Carmen Paula Romero al piano; Àngel Belda, al clarinet, i Salvador Soler, a la percussió.

D’altra banda, “Marinae Ensemble” va oferir el seu fantàstic concert “Serenatas” dissabte passat 14 d’agost.

Quant a l’espectacle de Dani Miquel d’ahir diumenge 15 d’agost, que es va haver d’ajornar per les condicions climatològiques adverses, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara s’ha anunciat ja la nova data de l’espectacle «Desfem» de Dani Miquel: serà el dissabte 25 de setembre a les 20 hores a la Plaça de Bous d’Ondara. Les entrades ja adquirides seran vàlides. En cas de no poder assistir, les entrades es poden cancel·lar enviant un correu a suportentrades@ondara.org . (Si es lliuren entrades de gent que cancel·le eixiran com a disponibles a www.agendaondara.es )

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.