Prenen possessió com a funcionaris de carrera el i les policies interines que han consolidat la seua plaça a Ondara

El passat divendres 30 de juliol es va celebrar l’acte de presa de possessió com a funcionaris de carrera dels 3 policies interines que han consolidat la seua plaça a Ondara. Això significa que han aprovat unes oposicions de consolidació i després han realitzat la fase d’instrucció a l’Acadèmia de Policia de l’IVASPE (Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències).

Va ser un acte simbòlic amb la presència del i de les policies i d’alguns familiars. També van estar presents Toni Galiano, Cap de la Policia Local d’Ondara, Joan Noguera Server, Secretari de l’Ajuntament d’Ondara, i José Ramiro, Alcalde d’Ondara. Tant Galiano com Ramiro van voler donar l’enhorabona als policies perquè ja deixen de ser interns i van voler mostrar la seua satisfacció perquè «de segur que donaran un gran servei al poble d’Ondara».

D’altra banda, José Ramiro va voler destacar la importància de donar el pas de la interinitat a la plaça de funcionariat «ja que la llei dóna unes funcions de més responsabiliatat als policies que ja són funcionaris de carrera».

Publicado en Actualitat, Ajuntament.