RECTA FINAL DEL PROGRAMA DE SANT JAUME 2021

Encara queden entrades disponibles per als concerts i per als actes per a públic infantil del 30 i 31 de juliol enwww.agendaondara.es

30.07.21. Entrem en la recta final del programa de Sant Jaume 2021, que se celebra fins aquest diumenge 1 d’agost, organitzat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Miguel Gomis), amb els corresponents protocols, reduccions d’aforament i mesures de seguretat i higièniques per a evitar la propagació del covid.

Ahir dijous 29 de juliol, al matí, es va celebrar a la carpa santjaumera el teatre «el circ Ka-kao», on els xiquets i xiquetes s’ho han passat d’allò més bé amb els malabarismes i trucs de màgia dels artistes.

A la vesprada, a la plaça de bous, i amb la presència dels interns/es de la Residència Mare de Déu de la Soledat, es va poder gaudir d’una molt bona exhibició a càrrec de la Ramaderia Germans Cali de Moixent (millor ramaderia del 2019), que, a més, va rebre un detall a la seua gran trajectòria professional, i especialment per la trajectòria al poble d’ Ondara.

El detall va ser lliurat per l’Alcalde, José Ramiro, i el Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis. També es va fer lliurament a la Ramaderia «Els Coves» (Pedreguer) del trofeu a la millor vaca del concurs del dia anterior, que va ser «Centella». Va lliurar el trofeu el president de l’Associació Cultural Taurina Joia Levantina d’Ondara, Paco Torno, i el Regidor de Festes, Miguel Gomis.

Ja a la nit, els Mariachis Tololoche van delectar el públic amb molts temes mexicans al carrer Sant Jaume.

Cal recordar que per motius de seguretat i control d’aforament, és obligatori presentar per accedir als actes la invitació que prèviament haurem sol·licitat amb el DNI a www.agendaondara.es o a la Casa de Cultura. Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha confirmat que encara queden entrades disponibles per alguns actes en www.agendaondara.es. Concretament, queden entrades disponibles en la web per als següents actes:

Divendres 30 juliol:

12h. MARCEL I EL MARCIÀ (carpa santjaumera)

20h. CONCERT DE JUNTOS Y REVUELTOS (plaça de bous)

22h. ESPECTACLE LOS TRES TENORES (carrer Sant Jaume)

Dissabte 31 juliol

12h. MUSICAL FORMIGUES I TROBADORETS (carpa santjaumera)

20h. CONCERT DE ROBA ESTESA (plaça de bous)

22h. CONCERT LA ROMÀNTICA DEL SALADAR (carrer Sant Jaume)

* El programa complet per a hui i els pròxims dies és el següent:

PROGRAMA SANT JAUME DEL 30 DE JULIOL A L’1 D’AGOST

DIVENDRES 30 DE JULIOL

12:00 h – Teatre musical infantil a càrrec de MARCEL I EL MARCIÀ en la carpa Santjaumera del carrer Nacions Sense Estat.

20:00 h – Actuació de JUNTOS Y REVUELTOS, dins de la plaça de bous.

22:00 h – Actuació de THE 3 TEHNORS, en el carrer Sant Jaume.

DISSABTE 31 DE JULIOL

12:00 h – Teatre musical infantil FORMIGUES AMB TROBADORETS en la carpa Santjaumera del carrer Nacions Sense Estat.

18:00 h – PARTIDA DE PILOTA PROFESSIONAL AL TRINQUET.

20:00 h – Actuació de ROBA ESTESA, dins de la plaça de bous.

22:00 h – Concert a càrrec de LA ROMÀNTICA DEL SALADAR, en el carrer Sant Jaume.

DIUMENGE 01 D’AGOST

12:00 h – Teatre infantil amb titelles PAZ I FICO en la carpa Santjaumera del carrer Nacions Sense Estat.

20:00 h – GRAN CONCURS DE RETALLADORS I RETALLADORES amb bous de la ramaderia BENAVENT (Quatretonda).

* REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT

Publicado en Actualitat, Ajuntament.