ONDARA AGRAEIX LA SEUA ACCIÓ A LES PERSONES QUE S’HAN VACUNAT I REGALA UN PACK SANTJAUMERO A LES QUE HAN REBUT LA VACUNA NÚMERO MIL, TRES MIL I CINC MIL POSADA A ONDARA

Ondara, 19.07.21. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la seua Regidoria de Sanitat, que dirigeix Mª Carmen Velázquez, ha volgut agrair a la ciutadania la seua participació en la campanya de vacunació massiva contra el covid-19 que s’està desenvolupant en el Prado. Per aquest motiu, ha volgut obsequiar amb un detall a les persones que han suposat fites quant al nombre de vacunes que han sigut inoculades en aquest recinte.

Aquestes persones són les que han complit el número 1.000 de vacunes posades a Ondara, Emma Fernández; el número 2.000, Cathy De Boss; i el número 5.000, José Lucas Martínez. Els tres han rebut en agraïment un pack Santjaumero 2021, que consta de samarreta, mascareta i pin, amb la imatge de Sant Jaume 2021, i que els ha sigut lliurat amb la presència de la Regidoria de Sanitat, Mª Carmen Velázquez, i del Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis.

Des de la Regidoria de Sanitat d’Ondara agraeixen el seu gest a totes les persones que estan acudint a posar-se la vacuna, i esperen que amb accions d’aquest tipus motiven les persones a què no falten a la cita.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.