ONDARA MILLORA EL PERÍMETRE DEL PARC MONTGÓ MITJANÇANT UNA ZONA ENJARDINADA PER A FER-HO MÉS SEGUR

Ondara, 05.07.21. Ja han culminat els treballs per a millorar i dotar de més seguretat al Parc Públic Montgó, situat al costat del Centre de Salut d’Ondara, i que és molt freqüentat per les famílies en estar situat molt pròxim a la zona escolar.

El Regidor de Medi Ambient i Agricultura d’Ondara, Pere Picornell, ha informat que les tasques han consistit, d’una banda, en la reparació de la tanca perimetral de fusta que rodeja al parc, que han sigut realitzades per la Brigada Municipal. D’altra banda, els alumnes del taller d’ocupació de jardineria “Et Formem – Ondara apostem pel teu futur IV” (la segona fase del qual s’està realitzant des del passat mes de juny) han procedit a realitzar la plantació d’una tanca vegetal de teucrium amb la seua corresponent instal·lació per al reg.

La tanca vegetal s’ha col·locat al voltant de tot el parc, excepte en la part que dóna cap al Centre de Salut; en concret, s’ha plantat en la zona exterior del parc que dóna als carrers Alfatares, Dénia i Antic Camp de Futbol. Quan la tanca cresca, quedarà a l’altura de la tanca de fusta i proporcionarà un entorn més segur i una zona més verda.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.