ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA: ALMA CONTRÍ, OR EN BENJAMÍ, I UXUE ARBONA, PLATA EN ALEVÍ, EN LES FINALS AUTONÒMIQUES DE RASPALL INDIVIDUAL FEMENÍ

Ondara, 02.07.21. Les fases finals autonòmiques dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat de raspall individual femení, en les categories benjamí i aleví, es van disputar aquesta setmana al carrer de Borbotó (València).

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, estava representada en aquesta fase final autonòmica per Alma Contrí en categoria benjamí i Uxue Arbona en categoria aleví. Ambdues jugadores ondarenques van realitzar una gran competició, fent molt bones partides; Alma Contrí es va alçar com a campiona autonòmica individual en benjamí, i Uxue Arbona com a subcampiona autonòmica en categoria aleví.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a Alma i a Uxue, així com als seus entrenadors per la fantàstica temporada que estan fent.

JECV – Fase final autonòmica de raspall individual femení

Benjamí

1. Alma d’Ondara

2. Isabel de Torrent

3. Elisa de Meliana

4. Anna de Carlet

Aleví

1. Aroa (Moixent)

2. Uxue (Ondara)

3. Carmen (El Genovés)

4. Laia (Oliva)

Publicado en Actualitat, Esports.