CULMINA EL CURS “ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS” IMPARTIT PER L’AJUNTAMENT D’ONDARA

14 alumnes s’han format en atenció sociosanitària per a tindre una professió en el sector de l’atenció social

Ondara, 02.07.21. El curs de formació “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials”, impartit per l’Ajuntament d’Ondara, va culminar aquest passat 30 de juny. Aquest curs correspon al nivell de certificat de professionalitat II, i s’ha impartit a Ondara gràcies a la subvenció tramitada per l’ADL -AFIC d’Ondara, segons es va informar des de les Regidories de Formació (que dirigeix Mar Chesa) i d’Atenció Social (que dirigeix Mª Carmen Velázquez).

Es tracta d’una ajuda de la Generalitat Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per un total de 37.044 euros, que hi ha sufragat el personal docent i material necessari per a realitzar el curs. El curs ha tingut una durada de 490 hores (es va iniciar el dia 22 de gener i va finalitzar el 30 de juny de 2021). Aquest programa s’ha impartit a la Casa de Cultura d’Ondara, i dimecres passat 30 de juny es va celebrar l’acte de cloenda amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Atenció Social, Mª Carmen Velázquez.

14 alumnes han cursat aquest programa, formant-se en aquesta especialitat per a tindre una professió en el sector de l’atenció social. El Curs de formació «Atenció sociosanitària a persones depenents en institucions socials» ha constat de 490 hores, fent 80 hores de pràctiques en diferents institucions: Fundació Comunitat Valenciana Residència Ntra Senyora de la Soledat d’Ondara, Fontilles, Fundació Residència Benissa Ntra Sra. de los Dolores, San Joaquin y Santa Ana, La Saleta El Verger, Grupo Colisée i Benimeli Club Residencial.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.