ONDARA PRESENTARÀ A LA CIUTADANIA ELS PROJECTES IVACE I i II (ZONA MARJALS AV. ALACANT I POLÍGON MARJALS 5,6,7 ) EL PRÒXIM 8 DE JULIOL 2021

El projecte està sufragat en part per la Generalitat Valenciana (IVACE – Institut Valencià de Competitivitat Empresarial)

Ondara, 01.07.21. A fi de propiciar la participació de la ciutadania d’Ondara, resoldre els seus dubtes i arreplegar els seus suggeriments i aportacions, l’Ajuntament d’Ondara realitzarà la presentació pública del projecte IVACE I (ja executat), i IVACE II, previst per a executar-se en la present anualitat en el Polígon Industrial Marjals 5, 6 i 7 i en la zona Marjals – Avinguda d’Alacant. La millora del Polígon Industrial Marjals 5, 6 i 7 està dotada amb una partida municipal de 34.600 euros, que se sumen als fons aportats per l’IVACE, que ascendeixen a 179.850,66 euros, la qual cosa suposarà una inversió total de 214.450,66 en el Polígon Industrial Marjals 5, 6 i 7. Pel que fa a la zona Marjals i Avinguda d’Alacant, l’Ajuntament d’Ondara dota amb 34.500 euros a la millora d’aquest polígon; que es vénen a sumar als 185.160,16 euros que aporta l’IVACE, per a arribar a un import total de 219.660,16 per a la millora de Marjals i Avinguda d’Alacant.

La presentació del projecte davant de la ciutadania tindrà lloc el pròxim dijous 8 de juliol a les 19:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, i anirà a càrrec de tècnic redactor del projecte, Juanfe Ribes, i del tècnic municipal; així com de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner, i el Cap de la Policia Local, Toni Galiano. Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha volgut llançar una invitació pública perquè els veïns i veïnes d’Ondara acudisquen a aquesta reunió i participen del projecte. A fi de controlar l’aforament i complir amb les mesures de seguretat i higiene, i complint el protocol dels espais municipals, s’haurà de realitzar inscripció prèvia en www.agendaondara.es .

Respecte a les obres subvencionades per Generalitat Valenciana (IVACE – Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), la millora de les condicions de Marjals i Av. Alacant (Fase II) és un projecte de millora en la mobilitat urbana, amb carril bici; millora de zones verdes, recorreguts biosaludables i millora paisatgística i mediambiental, i de millora viària amb habilitació de voreres més àmplies; senyalització i identificació de carrers, senyalització horitzontal i vertical de trànsit. Quant al projecte de millora de Marjals 5, 6 i 7, consisteix en vigilància a través de CCTV (circuit tancat TV) connectat amb la Policia Local per a més seguretat de les empreses; millora de zones verdes, regeneració paisatgística ambiental, obra civil per a la implantació de fibra òptica, senyalització i identificació de carrers.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.