L’Ajuntament d’Ondara i la Fundació de Pilota Valenciana tornen a signar un conveni de col.laboració per a fomentar la pilota al poble durant l’estiu

L’Ajuntament d’Ondara torna a apostar per la pilota durant l’estiu. En aquest sentit s’ha tornat a signar un conveni de col.laboració amb la Fundació de Pilota Valenciana perquè es disputen partides de professionals al Trinquet Municipal d’Ondara. En total seran 6 partides d’Escala i Corda amb els millors pilotaris del moment. La primera d’elles es disputarà el pròxim dissabte 3 de juliol entre De la Vega i Salva contra Francés i Javi. En el cartell que s’adjunta a la notícia estan totes les partides programades i el seu horari. Cal destacar que 2 d’eixes 6 partides seran a benefici de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara.

El Club de Pilota d’Ondara també participarà activament ja que s’han organitzat una sèrie de partides, que es disputaran abans de les de professionals, entre jugadors del poble.

A l’acte de presentació han assistit José Ramiro, Alcalde d’Ondara, Mar Chesa, Regidora d’Esports, i els representats de Trinqueter -Gestió de Trinquets, Raül Ivars i Dani Ribera. José Ramiro i Mar Chesa han avançat que, per cinqué any consecutiu, el Trinquet Municipal d’Ondara acollirà novament aquest estiu diverses partides amb jugadors d’elit que té contractats la Fundació de Pilota Valenciana.

L’objectiu és potenciar la utilització del Trinquet Municipal d’Ondara i aconseguir més dinamisme en aquesta instal·lació esportiva municipal a l’aire lliure durant la temporada estival.

Publicado en Actualitat, Esports.