L’ESCOLA MUNICIPAL DE TEATRE D’ONDARA VA TORNAR AL ESCENARIS

El públic va gaudir de les obres a càrrec dels grups d’infantil i d’adults, mentres que el grup jove actuarà el pròxim mes d’octubre

Ondara, 22.06.21. L’Escola Municipal de Teatre d’Ondara va tornar al escenaris de l’Auditori Municipal d’Ondara el passat cap de setmana (dissabte 19 de juny) després de quasi dos anys. Sota la direcció de Rosa Catalán, el públic va gaudir de les propostes del grup infantil i del grup d’adults. Els actuacions estaven emmarcades en la programació de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara per a aquest mes de juny.

Els primers en actuar van ser els xiquets i xiquetes del grup infantil, que van representar «El tesoro del dragón», una obra de Rafael Ordoez, una història fantàstica en la que uns cavallers s’enfronten a un drac, sent derrotats. I és en eixe moment quan la princesa decideix enfrontar-se al drac, entre altres motius, perquè son pare la farà casar-se amb el cavaller que derrote al drac, i ella no vol casar-se amb algú que no coneix.

Els encarregats de donar vida a la història van ser Alba Pons, Daniela Hernández, Aroa Pérez, Llum Ramos, Marino Chericoni, Mónica Salvà, Angela Berga, Claudia Vaquer, Àngela Más i Joana García.

A la vesprada va arribar el torn del grup d’adults, amb l’obra «Magnolias de Acero», una adaptació de la coneguda pel·lícula de Robert Harling realitzada per Juan Manuel Robles, en la que huit dones molt diferents s’enfronten a les seues pors, les seues esperances i especialment, el valor de l’amistat. Un melodrama que reflexa la vida de les dones a la dècada dels 80.

L’elenc va estar format per Concha Pineda, Valèria Mengual, Carmen Madrid, Isabel Picó, MªJosé Pedro, Rosa Serra, Alícia Serer i Francis Pascual; mentres que el vestuari va córrer a càrrec de Sheila Olaiz.

L’Escola Municipal de Teatre d’Ondara ha treballat enguany en un altre muntatge, «Cremallera», a càrrec, per primera vegada, del grup jove. Aquesta obra es va representar per primera vegada a la XXX Mostra de Teatre de Dénia fa unes setmanes, on van guanyar el premi a l’Ús del Valencià. «Cremallera» arribarà a Ondara al mes d’octubre.

La directora del tres muntatges, Rosa Catalán, es va mostrar molt orgullosa del treball realitzat per tot l’alumnat de l’Escola en un any especialment difícil.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.