DES D’AVUI 21 DE JUNY, LES PERSONES EMPADRONADES A ONDARA PODEN OBTENIR LES ENTRADES PER A SANT JAUME DE FORMA PRESENCIAL EN LA CASA DE CULTURA

Del 21 de juny al 15 de juliol, de dilluns a divendres i en horari de 10 a 12 i de 17 a 19 hores, les persones que estan empadronades a Ondara poden reservar en exclusiva les seues entrades de forma presencial en la Casa de Cultura d’Ondara

Ondara, 21.06.21. La Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, ha informat que des d’avui dilluns 21 de juny, les persones empadronades a Ondara ja poden reservar les seues entrades per als actes de Sant Jaume 2021 en la Casa de Cultura d’Ondara. Del 21 de juny al 15 de juliol, de dilluns a divendres i en horari de 10 a 12 i de 17 a 19 hores, les persones que estan censades a Ondara poden reservar en exclusiva les seues entrades de forma presencial en la Casa de Cultura d’Ondara. Per a això, hauran d’omplir el formulari amb el DNI de la persona empadronada a Ondara. En la web https://santjaume.ondara.org/sant-jaume-2021 es pot consultar el programa complet, les preguntes freqüents i descarregar les fitxes de sol·licitud.

Cal destacar que només es podran treure invitacions anticipades de manera presencial a la Casa de cultura d’Ondara des del 21 de juny al 15 de juliol de 10 a 12 hores o de 17 a 19 hores (en exclusiva per a les persones empadronades a Ondara, i així ho hauran d’acreditar amb el seu DNI). A partir dels 2 anys, els xiquets/es necessiten invitació per accedir als esdeveniments. Per les invitacions dels menors que no tenen DNI, caldrà aportar el nom i la data de naixement per poder verificar l’empadronament a Ondara. El 16 de juliol s’obriran els seients sobrants a lliure accés per mitjà de la plataforma www.agendaondara.es .

Cal esmentar que en el cas de grups de persones, les invitacions s’han de demanar per grups per poder estar tot el grup junts/es. Només fent-ho d’aquesta manera es podrà assegurar que totes les persones d’un mateix grup estaran segudes juntes. Les entrades les podrà demanar un/a representant del grup amb el nom i DNI de les persones del seu grup (no caldrà portar els DNI físicament, en portar-los apuntats serà suficient).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.