L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX UNA PLATA EN ALEVÍ I UN BRONZE EN BENJAMÍ EN LES FINALS AUTONÒMIQUES DE FRONTÓ INDIVIDUAL FEMENÍ JECV

  • Uxue Arbona, subcampiona autonòmica JECV de frontó individual femení en categoria aleví, i Alma Contrí bronze en benjamí
  • Félix Peñarrubia i Andreu Mas, 4ts classificats en frontó masculí infantil i juvenil, respectivament

Ondara, 17.05.21. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, ha aconseguit una plata, un bronze i dos meritoris quarts llocs autonòmics en les finals autonòmiques JECV de frontó individual femení i masculí, que es van disputar ahir diumenge 16 de maig als frontons de Xaló, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana.

En frontó individual femení, Uxue Arbona es va alçar com a subcampiona autonòmica JECV de frontó individual femení en categoria aleví, i Alma Contrí va ser bronze en categoria benjamí.

En frontó individual masculí, Félix Peñarrubia i Andreu Mas van ser els 4ts classificats autonòmics, en les categories infantil i juvenil, respectivament.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als i les integrants de l’escola que van arribar a la final autonòmica i als seus entrenadors pel seu esforç i els seus èxits esportius en aquesta temporada.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.