LA REGIDORIA DE SANITAT BUSCA PERSONES VOLUNTÀRIES PER A COL·LABORAR EN LA VACUNACIÓ MASSIVA QUE ARRANCA A ONDARA EL 24 DE MAIG

Ondara, 14.05.21. El proper dilluns 24 de maig començarà a dur-se a terme al Prado d’Ondara la campanya de vacunació massiva, segons ha confirmat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Per aquest motiu, des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Mª Carmen Velázquez, s’ha posat en marxa una campanya de captació de persones voluntàries que vullguen col·laborar en l’organització de la vacunació de centenars de persones al dia en el Prado d’Ondara. Mª Carmen Velázquez ha matisat que aquestes persones voluntàries que s’inscriguen ara, es vindran a sumar al grup de voluntaris que ja està col·laborant en el Telèfon del Major d’Ondara, i que també col·laboraran en l’organització de la vacunació massiva.

Les persones interessades a ser voluntàries per a l’organització de la vacunació massiva a Ondara poden omplir un qüestionari online, indicant les franges horàries en què podrien participar; també poden contactar per telèfon o per whatsapp en el 667949702 o bé per correu electrònic en joventut@ondara.org .

Enllaç al qüestionari: https://forms.gle/iYJvjU5LoRmaMDZv9

Enllaç directe al whatsapp: https://wa.me/message/QB5SEMJACL3LG1

REGIDORIA DE SANITAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.