L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA D’ONDARA PARTICIPA EN LA PRIMERA COMPETICIÓ ONLINE DE LLIGA PROVINCIAL INTERCLUBS

Ondara, 17.05.21. El passat dilluns 10 de maig es va realitzar la primera competició online de la Lliga provincial Interclubs 2021. Les dos participants individuals de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara van ser Carme Marín categoria aleví, que va competir amb un exercici de pilota, i Clara Mas categoria cadet, amb un exercici de maces.

El diumenge 16 de maig es va transmetre tota la competició a través de Youtube i es van saber els resultats. Carme Marín es va proclamar 7a i Clara Mas 4a, de les seues categories corresponents.

Les entrenadores estan molt contentes amb els resultats, ja que és la primera vegada que competeixen en aquest nivell, i ara las animen a seguir treballant perquè la II Fase es celebrarà de manera presencial a Altea el proper 30 de maig.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.