L’AJUNTAMENT D’ONDARA ESTALVIARÀ MÉS DE 8.000 EUROS A L’ANY AMB EL NOU CONTRACTE DE MANTENIMENT D’ASCENSORS EN INSTAL·LACIONS MUNICIPALS

Ondara, 12.05.21. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Manteniment que dirigeix Miguel Gomis, hi ha negociat el nou contracte per al manteniment dels diferents ascensors ubicats en edificis i instal·lacions municipals, amb l’objectiu de millorar la qualitat i reduir el cost del servei.

Després de dos mesos de gestions, finalment l’Ajuntament d’Ondara ha atorgat el contracte a l’empresa Kone Elevadores S.A., que començarà a prestar el servei des de l’1 de juny, excepte en els ascensors el contracte en vigor dels quals encara està vigent (en aquest cas, el nou manteniment començarà quan finalitze l’actual contracte). Segons ha anunciat Miguel Gomis, amb la nova contractació, l’Ajuntament d’Ondara ha aconseguit un estalvi anual de 8227,21 euros. Els ascensors municipals objecte d’aquest manteniment són 9 en total; 1 en l’edifici de l’Ajuntament, 1 en la Casa de Cultura, 1 en el Centre Social, 1 en la piscina municipal, 1 en l’Aulari de Música, 1 en el Col·legi Sanchis Guarner, 1 en el Col·legi Marjals, i 2 ascensors en la passarel·la elevada que creua la carretera i comunica amb el centre comercial.

El responsable de Manteniment, Miguel Gomis, ha confirmat que els nous contractes inclouran millors cobertures, com les substitucions o reparacions de peces que es deterioren i la resposta més ràpida en assistència tècnica d’avaries. A més, amb els nous contractes, s’inclouran de manera gratuïta les inspeccions tècniques anuals OCA (Organisme de Control Autoritzat), el que sumat a la rebaixa del preu anual del contracte de manteniment per cada ascensor, redundarà en un estalvi de més de 8.000 euros a l’any per a les arques municipals d’Ondara.

Sobre els ascensors de la passarel·la del Centre Comercial, Miguel Gomis ha aprofitat per a recalcar que el personal de neteja actua allí cada 2 dies, detectant si alguna cosa no funciona, i es comunica immediatament per a solucionar-ho, realitzant-se la reparació en molts casos en el mateix dia o en només dos dies en els casos puntuals en què no es disposen de peces. Pel que, com a màxim, els ascensors de la passarel·la només estan sense servei durant dos dies, al contrari del que s’ha indicat en alguns casos en xarxes socials.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.