ONDARA ACOLLIRÀ LA MARATÓ DE DONACIÓ SANG “LA GRAN DONACIÓ” ORGANITZADA PER PORTAL DE LA MARINA L’11 I 12 DE MAIG

El centre comercial busca batre un rècord de donacions i per a això es regalaran entrades de cine a tots els donants que a més entraran en sortejos de distints premis

Ondara, 05.05.21. El Centre Comercial Portal de la Marina, propietat de Lar España Real Estate Socimi i gestionat per Grup Lar a través de Gentalia, junt al centre de Transfussió de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Sanitat que dirigeix Mª Carmen Velázquez, organitzarà una marató de donació de sang durant els dies 11 i 12 de maig. Amb l’objectiu d’aconseguir el nombre més gran de donants dels últims temps, el centre comercial regalarà una entrada de cine a tots els participants en “La Gran Donació” que també entraran en el sorteig de premis cedits per l’Ajuntament d’Ondara. A més, Portal de la Marina sortejarà un any de cine gratis entre aquells participants que compartisquen una foto en les xarxes socials utilitzant el hashtag #YoDonoEnPortalDeLaMarina. L’Ajuntament d’Ondara, segons hi ha confirmat Mª Carmen Velázquez, sortejarà entre tots els donants 4 premis de comerç local de productes carnis i dels cellers d’Ondara, que s’arreplegaran en el propi comerç per a promoció dels establiments locals.

En la reunió organitzativa de la marató de donació de sang en el Centre Comercial van participar la Regidora de Sanitat d’Ondara, Mª Carmen Velázquez; la Subdirectora del Centre Comercial, Inmaculada do Campo; el cap de Serveis Generals, Manuel Ruiz; i pel Centre de Transfusions, Encarna Martínez i Carmen Valverde.

Les extraccions emmarcades en “La Gran Donació” tindran lloc en la planta baixa del centre comercial, en el recinte que s’instal·larà complint la normativa vigent i totes les mesures higienicosanitàries necessàries. El dit espai estarà obert als donants el dimarts 11 i dimecres 12 de maig de 10:00h a 13.30h i de 16:30h a 20:30h., i tots els voluntaris hauran de complir les condicions següents: tindre més de 18 anys, pesar més de 50 kg, no estar en dejú, no haver donat en les últimes vuit setmanes i no patir ni haver patit malalties transmissibles per via sanguínia.

Segons indiquen des del centre de transfusions, lamentablement, en els últims temps la xifra de donacions de sang no ha parat de baixar i les maratons de donació cada vegada reben menys voluntaris. Ara més que mai la sang no deixa de ser un bé de primera necessitat en els hospitals. Per això, amb “La gran donació”, el centre comercial d’Ondara espera mobilitzar en massa a tota la Marina Alta i aconseguir batre un rècord amb què tota la comarca puga sentir-se orgullosa. Amb un sol donant de sang poden arribar a salvar-se fins a tres vides, una xifra que multiplicada per cents seria tot un èxit.

Per a Virginia Carrasco, directora de Portal de la Marina, aquesta acció “és sens dubte nostra campanya de l’any. Estem parlant de salvar vides i per a nosaltres no hi ha major premi que poder contribuir a aconseguir el nombre més gran possible. Creiem que tota la Marina Alta respondrà i tot el món s’unirà a La gran donació”.

Per la seua banda, des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana asseguren que “comptar amb Portal de la Marina per a aquesta marató de donació és tota una alegria. Sabem que el centre comercial té gran estirada entre les veïnes i veïns de la Marina Alta i que realitzar allí la donació pot suposar un gran èxit. Malgrat que estem encara ficats en la pandèmia, podem garantir que la donació es realitzarà basant-se en les màximes mesures sanitàries evitant qualsevol tipus de contagi. Esperem que la societat comprenga la importància de donar i ens ajude a salvar vides”.

Portal de la Marina, centre comercial segur

Portal de la Marina és un centre comercial totalment segur gràcies a les estrictes mesures preses en matèria d’higiene, desinfecció i control d’aforaments des de la seua reobertura l’1 de juny de 2020, després de la crisi sanitària provocada pel COVID-19. Aquestes iniciatives i treballs realitzats amb l’objectiu d’assegurar la salut dels seus clients, empleats i proveïdors han sigut reconegudes pel certificat de qualitat SGS, un aval extern i pioner en el sector del retail que garanteix que el centre compleix amb les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat per a prevenir els contagis d’aquesta malaltia. Per descomptat, tots els esdeveniments i accions especials comptaran amb les dites mesures i reforç extra per a assegurar que tots els protocols de seguretat es compleixen i les visites del públic al centre comercial es realitze en un marc de seguretat i confiança satisfactòria.

El Centre Comercial Portal de la Marina posseeix la major oferta comercial i d’oci de la Marina Alta amb una superfície de més de 40.000 metres quadrats, més de 100 botigues, 10 restaurants, una gran oferta d’alimentació a càrrec de Carrefour, un cine multisala i 1653 places d’aparcament.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.